Kontaktirajte nas Registracija proizvoda
hr en

O Hyundai

Korejski konglomerat Hyundai, osnovan pedesetih godina prošlog stoljeća, od građevinske tvrtke postao je vrlo cijenjen u automobilskoj industriji, industriji velikih strojeva, a prepoznat je i izuzetno zastupljen u proizvodnji klima uređaja. Hyundai Corporation osnovana je 1976. godine, kao izvozno-uvozni odjel Hyundai konglomerata. Koncentrirajući se na strana ulaganja, energetiku i teška kemijska sredstva, doprinoseći razvoju globalnih resursa, Hyundai Corporation je postala vrlo uspješna tvrtka u Južnoj Koreji. Hyundai Corporation ispunjava očekivanja kupaca izradom i razvojem industrijskih proizvoda poput čelika, kemikalija, teških strojeva, brodova, automobila, elektroničkih i električnih proizvoda. Pored toga, Hyundai, koji je svjetski brend, neprestano ulaže i razvija nove tehnologije, uključujući klimatizaciju, s najvišom kvalitetom novih proizvoda na svjetskom tržištu.

Viziju 21. stoljeća koju je stvorila Hyundai Corporation je biti snažan, globalni brend i organizacija koja gradi i uvodi nove vrijednosti i primjenjuje ih u svim fazama razvoja tvrtke. To omogućava savršenu pripremu i spremnost da svoje proizvode odvede u budućnost.

Filozofija ovog proizvođača je smanjenje potrošnje električne energije s povećanjem učinkovitosti pa s takvim motom i proizvode klima uređaje. Oni su izuzetno učinkoviti i s minimalnom potrošnjom te, što je najvažnije, cijenom koja zadovoljava većinu kupaca. Svi njihovi klima uređaji imaju tvorničko jamstvo od tri godine. U slučaju kvara, rezervni dijelovi su kod nas brzo dostupni što garantira dugotrajnost funkcioniranja uređaja, i to čak u okolnostima velikih korištenja.

Hyundai klima uređaji imaju rotacijski kompresor koji je jamstvo niskog utroška električne energije pa će preciznom regulacijom rada Hyundai klime biti izuzetno štedljive u svim principima rada. Također, imaju najviše energetske razrede pa samim tim i manju potrošnju električne energije, a njihovim uređajima se može upravljati i s pametnog telefona jer imaju integriranu ili opciju ugradnje Wi-Fi sučelja. Na korejskom Hyundai znači „moderan“, a njihovi uređaji su dizajnom upravo takvi.

- saznajte više o Hyundai Corporation

 

 

Performance Inverter Plus

Zahvaljujući već ugrađenom Wi-Fi sučelju moguće je upravljanje putem pametnog telefona, tableta ili računala. Uz odlični energetski razred A++ također oduševljava ionizatorom zraka i filterskim sustavom s vitaminom C. Modeli ove serije mogu biti opremljeni i funkcijom samočišćenja.

- saznajte više o Performance Inverter Plus seriji klima uređaja

 

 

Super Inverter

Iznimni klima uređaji koji se mogu pohvaliti zavidnim karakteristikama poput ionizatora zraka, Wi-Fi upravljanjem, izmjenjivačem sa zlatnim lamelama i trostrukim zaštitnim premazom vanjske jedinice. Tu je i grijač u vanjskoj jedinici koji je jamstvo nesmetanog rada čak i pri ekstremno niskim temperaturama. Uza sve to oduševit će vas tihim radom i malenom potrošnjom električne energije.

- saznajte više o Super Inverter seriji klima uređaja

 

 

Elite Inverter

Zahvaljujući rashladnom mediju R32, ima visoku energetsku učinkovitost u hlađenju i grijanju. On je, također, „all easy model“ pa je ugradnja vrlo jednostavna, a servisiranje minimalno. Osim mogućnosti za Wi-Fi, ima ionizator zraka te funkciju čišćenja.

- saznajte više o Elite Inverter seriji klima uređaja

 

 

Premium UV Inverter

Najnoviji klima uređaj Premium serije uništava viruse, bakterije i gljivice iz zraka, a uz to dolazi i s ionizatorom za dodatno poboljšanje kvalitete zraka. Osim čistog zraka, ovaj se model može pohvaliti visokim energetskim razredom A+++ i niskom potrošnjom električne energije.

- saznajte više o Premium UV Inverter seriji klima uređaja

 

 

Multi Inverter

Najbolje su rješenje kada vam je potrebno više od jedne jedinice za rashlađivanje. Osim zidnih unutarnjih jedinica, postoje kazetne, kanalne i podstropne unutarnje jedinice. Kazetne su profesionalne jedinice namijenjene poslovnim prostorima. Podstropne koje se mogu ugraditi uz pod ili strop i namijenjene su radu 0-24. Kanalne jedinice su idealne ako želite sakriti klima uređaj te ih se najviše koristi u hotelima.